Duyurular

Anadolu Üniversitesi Ücretsiz İnternet Üzerinden Türkçe Kursları Sunuyor! [TR,ENG,AR,FR]

Anadolu Üniversitesi A1 ve A2 düzeyinde Türkçe öğrenmek isteyenler internet üzerinden kullanılabilen tamamen ücretsiz eğitim programı başlattı. Kayıt için kimlik numarası gerekmemektedir.

Kayıt ve bilgi için: https://turkce.anadolu.edu.tr/

TR:

ANA – DİL Türkçe programının amacı, sizlere Türkçeyi öğretmek ve Türkçeyi bir iletişim dili olarak iş, eğitim ve günlük yaşamınızda kullanabilecek düzeye erişmenizi sağlamaktır.

A1 düzeyinde günlük yaşamda kullanabileceğiniz selamlaşma, tanışma, hatır sorma, meslekleri tanıma, sayıları tanıma, yemek yeme, alışveriş yapma, hava durumu ve mevsimleri fark etme, tedavi olma ve kutlama gibi etkinliklerde kullanabileceğiniz dil becerileri kazandırılacaktır. A1 düzeyi 7 üniteden oluşmaktadır.

A2 düzeyinde günlük yaşamda kullanabileceğiniz aile ve akraba adlarını fark etme, spor ile ilgili kavramları tanıma, boş zaman ve hobilerinizi tanımlama, iş yaşamı ile ilgili görüşmeleri gerçekleştirme, sosyal çevre ve arkadaş iletişimi kurma, mevsimlere göre ayları tanıma gibi dil becerileri kazandırılacaktır. A2 düzeyi 5 üniteden oluşmaktadır.

EN:

The purpose of ANA-DİL (Turkish) program is to teach you Turkish and help you have a level of Turkish language which you can use it as a way of communication in your business, education, and daily life. At A1 level: You will acquire such language skills as greeting, meeting, asking about one’s being, identifying language use related to jobs, numbers, eating, shopping, weather condition, seasons, celebrations and getting treatment. A1 level consists of 7 units.

At A2 Level:

At this level daily life skills such as noticing words for family members and relatives, recognizing sport related concepts, defining pastime activities and hobbies, talking at work life, communicating with friends and in the social environment, recognizing months according to seasons will be acquired.

FR:

همکاران عزیز

Anadolu University،

دانشگاه انادولو در حال حاضر ارائه کلاس های رایگان آنلاین

A۱ و A۲ سطح ترکی را دارد. لینک زیر می تواند برای ثبت نام استفاده شود.

این کلاس ها برای هرکسی که مایل به یادگیری زبان ترکی است و نیازی به شماره هویت خارجی ندارد این خدمات به مردم خارج از ترکیه است

AR:

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu